Primera sortida del CEA KIDS

cea kids 1

El proper dissabte 14 de novembre, es durà a terme la primera sortida del CEA KIDS, en aquesta ocasió s’ha organitzat una excursió a buscar bolets a Vilanova de Meià. La sortida serà a les 10 del matí des de la plaça Fondandana. Per més informació al correu del centre.

Per altra banda, diumenge 15 de novembre farem una sortida al Port del Cantó, concretament sortirem del poble de Guils del Cantó, en direcció al Port del Cantó, tot seguit anirem cap a Biscarbó, Solans i tornarem de nou a Guils, amb una distància aproximada de 20 quilómetres i una durada d’entre 4.45 i 5.00 hores, sense cap dificultat, per camins fressats i pistes amples.
La sortida serà a les 7.00 del matí, amb cotxes particulars, des de la Plaça Fondandana.
Caldrà dur esmorzar i aigua. Pararem un moment a Organyá, per fer un cafè, els qui vulguin.
En acabar anirem a dinar al restaurant de Rubió, al costat mateix del Port del Cantó.
Inscripcions fins el dijous dia 12 de novembre a inscripcions@ceagramunt.com o trucar al 647782875 (Josep).